Resultat / Om oss

Vi är experter på småföretagande.

Ett alternativ till storbolagen.

I första hand ligger vår expertkompetens hos de små ägarledda företagen. Det är också där vi har flest uppdrag. Däremot har vi inga begränsningar i vilka uppdrag vi kan ta på oss, eftersom vi har alla behörigheter att hantera både stora och små bolag.

Året var 2009.

Vår historia började med att fyra erfarna revisorer och redovisningskonsulter ville erbjuda Piteås företagare ett lokalt revisionsbolag med närhet till kunderna. Resultat, som på den tiden hette Reko, fick där och då sitt startskott. Jobben rullade in och kunderna var nöjda, många hade efterfrågat en lokal spelare på marknaden. Men inom loppet av några år började kvartetten känna att de vuxit ur kostymen. Därför värvades ytterligare fyra rutinerade rävar som alla hade sin bakgrund hos de stora jättarna.

 

Under hösten 2014 slogs vi ihop till ett bolag – det som i dag är Resultat. Strukturer och processer från att ha jobbat i stora bolag har vi kombinerat med fördelarna av att vara ett litet snabbfotat bolag med ständig närhet till våra kunder. Det gör att vi kan erbjuda det bästa av två världar, både för våra kunder och medarbetare. Välkommen in och känn efter själv!